• A- A A+
  • Noskaidroti “Mis un Misters DU 2018”

    Aktualizēts 28.03.2018 13:05

    Šī gada 20. martā Daugavpils Universitātē (DU) norisinājās Studentu padomes organizētais konkurss “Mis un Misters Daugavpils Universitāte 2018”. Šī gada pasākuma tēma bija “Mīļa mana Tēvzeme”, kas tika veltīta Latvijas simtgadei.

    Konkursā piedalījās desmit dalībnieki – pieci pāri: Veronika Baltkaula un Edmunds Okmanis, Alise Saviča un Reinis Laurinovičs, Arta Volkova un Linards Līnis, Imalda Žurila un Edgars Gribs, Eva Strika un Dāvis Greļevskis.

    Dalībnieki skatītājus un žūriju pārsteidza ar priekšnesumiem un dejām, kuriem viņi cītīgi gatavojās kopš februāra, apmeklējot treniņus, izkopjot savas aktiermākslas un dziedāšanas prasmes. Pasākums tika atklāts ar defilē, kam sekoja latviešu tautas deja “Četras stihijas. Gaiss” un atraktīva, moderna deja zem Līvu dziesmas “Amors-Superstārs” pavadījuma. Pāri bija sagatavojuši mājas darbu – populārāko un tautā mīlētāko latviešu filmu, noveļu vai lugu atainojumu mūsdienīgā skatījumā. Dalībniekiem pasākuma gaitā bija nepieciešams atbildēt uz viktorīnas jautājumiem par Latviju un tās vēsturi. Pasākuma noslēgumā pāri kopīgi izpildīja grupas “Prāta vētra” dziesmu “Mana dziesma”.

    Dalībnieku uzstāšanos vērtēja: DU Studiju un zinātņu prorektora pienākumu izpildītāja Maija Burima, DU Dabaszinātņu un matemātikas fakultātes Anatomijas un fizioloģijas katedras lektore, “Gada mācībspēks 2017” Svetlana Stalidzāne, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta sporta pasākumu organizatore Inese Kaļiņina, Daugavpils pilsētas kultūras pārvaldes vecākā kultūras pasākumu organizatore, deju ansambļa “Laismeņa” vadītāja Diāna Soldāne, “Mis un Misters DU 2014” dalībniece, SDA “Laima” dejotāja Ilze Desetniece, DU absolvents, grupas “Dabasu Durovys” solists Arnis Slobožaņins.

    Šogad “Mis Daugavpils Universitāte 2018” tituls tika piešķirts Imaldai Žurilai, “Misters Daugavpils Universitāte 2018” titulu ieguva Edgars Gribs, par “Vice Mis Daugavpils Universitāte 2018”  kļuva Eva Strika, titulu “Vice Misters Daugavpils Universitāte 2018” ieguva Dāvis Greļevskis. Sociālājā tīklā “Facebook” tika ievietotas dalībnieku bildes par kurām visi tikai aicināti balsot, izvēloties simpātiskāko bildi.  Pārim ar vislielāko “patīk” skaitu tika piešķirts tituls “Mis un Misters Foto”, ko ieguva Arta Volkova un Linards Līnis. Skatītāju simpātijas pasākuma dienā un titulu “Mis un Misters Skatītāju simpātija” ieguva Imalda Žurila un Edgars Gribs.

    Konkursa organizatori, vērojot dalībnieku aktivitāti, centību un aizrautību, mēģinājumu laikā, arī piešķīra katram no viņiem atbilstošu nomināciju. Kopumā tika piešķirtas 5 nominācijas:  Veronika Baltkaula un Edgars Gribs saņēma nomināciju “Aktīvākais dalībnieks”, Eva Strika un Edmunds Okmanis saņēma nomināciju “Jautrākais dalībnieks”, Imalds Žurila un Dāvis Greļevskis saņēma nomināciju “Smaidīgākais dalībnieks”, Alise Saviča un Reinis Laurinovičs saņēma nomināciju “Čaklākais pāris”, Arta Volkova un Linards Līnis saņēma nomināciju “Radošākais pāris”.

    PASĀKUMA GALERIJA

    Informāciju sagatavoja:
    Evelīna Vasiļjeva
    SP Informācijas virziena vadītāja
    E-pasts: studentupadome@du.ces.lv

    Biežāk apmeklētās saites

    Raksti mums

    Nosūti savu jautājumu, ieteikumu, vai arī vienkārši sazinies ar mums un mēs centīsimies atbildēt cik ātri vien varam!

    Rakstīt ziņu

    Pasākumu kalendārs

    < September >
    26 27 28 29 30 31 1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 1 2 3 4 5 6

    DU BUKLETI

    Pieraksties jaunumiem e-pastā

    Nepalaid garām jaunākās ziņas no Daugavpils Universitātes!