• A- A A+
  • IVF studentu labdarības pasākums “Ziemassvētki nāk…”

    Aktualizēts 17.12.2018 11:22

    Sagaidot gaišus Ziemassvētkus, šī gada 13. decembrī  Izglītības un vadības fakultātes Profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmas „Skolotājs” pirmā kursa studentiem bija iespēja īstenot kārtējo labdarības pasākumu „Bērnu muzikāli radošā darbība pirmsskolā-I” ietvaros. Jau ilgus gadus labdarības pasākumi ir kļuvuši par Izglītības un Vadības fakultātes tradīciju. Šoreiz pirmā kursa studentes iepriecināja ar jauku priekšnesumu Daugavpils novada pašvaldības Lāču pamatskolas 1. un 2. klases skolēnus.

    Tuvojoties ieplānotajam pasākumam, studentes daudz strādāja pie scenārija, kā arī veidoja varoņu kostīmus, dekorācijas un citu aprīkojumu, stiprinot jaunu zināšanu sasaisti ar personisko pieredzi un gūstot jaunu praktisko pieredzi. Neskatoties uz to, ka tā bija uzstāšanās pirmā reize un studentu praktiskā pieredze, topošās skolotājas izrādīja patiesi aktīvu un radošu darbību pasākuma gaitā.  Bērni tika iesaistīti lielajā aplī, lai draudzīgi piedalītos gan muzikālajās rotaļās un spēlēs, kurās tika izmantoti studentu izveidotie mūzikas rīki, piemēram, lai nodziedātu Ziemassvētku dziesmu – tas ir tas, kas var veicināt caurviju prasmes – pašizziņu un pašvadību, domāšanu un radošumu, sadarbību un līdzdalību.

    Pasākuma noslēgumā Daugavpils Universitātes rūķīši uzdāvināja visiem bērniem dāvanas, kuras Profesionālās augstākās izglītības bakalaura studijas programmas „Skolotājs” otrā kursa studentes bija gatavojušas savām rokām. Šoreiz dāvanas tika saistītas ne tikai ar Ziemassvētku noskaņām, bet  to saturs ietvēra arī „studentu ideju krātuvi” – izglītības iestādei tika uzdāvinātas paštaisītas galda spēles veiksmīgai matemātikas apguvei.

    Sakām paldies Lāču pamatskolas vadībai par veiksmīgu sadarbību! Kā arī Daugavpils Universitātes vadībai par  atbalstu, nodrošinot transportu, lai ar katru gadu mūsu sadarbības tīkls veiksmīgi paplašinātos!

    Informāciju sagatavoja:
    IVF, PPP katedras docente, Dr. paed., Jeļena Badjanova
    Tālr.nr.: 26760050

    Biežāk apmeklētās saites

    Raksti mums

    Nosūti savu jautājumu, ieteikumu, vai arī vienkārši sazinies ar mums un mēs centīsimies atbildēt cik ātri vien varam!

    Rakstīt ziņu

    Pasākumu kalendārs

    < September >
    26 27 28 29 30 31 1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 1 2 3 4 5 6

    DU BUKLETI

    Pieraksties jaunumiem e-pastā

    Nepalaid garām jaunākās ziņas no Daugavpils Universitātes!