• A- A A+
  • DZTI Dizaina departaments piedalās seminārā par karjeras iespējām mākslas un kultūras nozarē

    Aktualizēts 23.01.2019 13:33

    2019. gada 22. janvārī Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūta (DZTI) Dizaina departamenta (DD) docētāji un studējošie piedalījās seminārā Karjeras iespējas mākslas un kultūras nozarē , kuru organizēja Valsts izglītības attīstības aģentūras Informācijas un karjeras atbalsta departaments, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde un Daugavpils Universitāte (DU).

    Seminārā, kura tiešā mērķauditorija bija Latvijas izglītības iestāžu karjeras speciālisti, pedagogi un skolēni, piedalījās augstskolu (LKA, RISEBA) un kultūras organizāciju pārstāvji, ar ziņojumu Mākslas projektu vadīšana un menedžments – izglītības un darba iespējas. Pasākumā uzstājās PBSP Mākslas menedžments direktore, Dr. paed. Gaļina Zavadska un minētās programmas 4. studiju gada studentes Anna Sintija Ivanova un Ilma Kupcova. Prezentācijā tika sniegta audiovizuāla informācija par studijām PBSP Mākslas menedžments kā iespēju profesionālas izglītības un karjeras veidošanā, iegūstot mākslas projektu organizatora kvalifikāciju un profesionālo bakalaura grādu mākslā. Tika uzsvērtas arī tālākizglītības un profesionālās pilnveides iespējas, ko piedāvā studijas profesionālās maģistra studiju programmas Māksla septiņās mākslas specializācijās, t.sk. arī Kultūras menedžmentā.

    DU mākslas telpā Gate P1A DD bija sagatavojis arī izstādi, piedāvājot interesentiem informējošus vizuālus materiālus par studiju iespējām DU mākslas/kultūras nozarē studiju programmās Māksla, Mākslas menedžments  un Dizains.

    Papildu informācija:
    Dr.art., Mg.paed. Zeltīte Barševska
    DZTI DD vadītāja, PMSP Māksla direktore
    E-pasts: zeltite.barsevska@du.ces.lv

    Biežāk apmeklētās saites

    Raksti mums

    Nosūti savu jautājumu, ieteikumu, vai arī vienkārši sazinies ar mums un mēs centīsimies atbildēt cik ātri vien varam!

    Rakstīt ziņu

    Pasākumu kalendārs

    < September >
    26 27 28 29 30 31 1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 1 2 3 4 5 6

    DU BUKLETI

    Pieraksties jaunumiem e-pastā

    Nepalaid garām jaunākās ziņas no Daugavpils Universitātes!