• A- A A+
  • Profesionālās pilnveides videokursi pedagogiem

    Aktualizēts 10.02.2021 18:22

    Daugavpils Universitāte piedāvā pedagogiem profesionāli pilnveidoties jebkurā kursu dalībniekam ērtā laikā, izmantojot videolekciju formātu divās programmās, katra 8 akadēmisko stundu apjomā. Kursu mērķauditorija ir vispārizglītojošo, profesionālo un speciālās izglītības iestāžu pedagogi.

    Videolekciju kurss “Darbs ar skolēniem, kuriem ir uzvedības problēmas” veido izpratni par uzvedību, par uzvedības problēmām, to diagnostiku un uzvedības korekcijas iespējām. Kursu programmas apguves rezultātā kursu klausītāji uzzinās par uzvedību kā psiholoģisku kategoriju, izpratīs skolēnu uzvedības veidošanās un attīstības problēmjautājumus. Spēs patstāvīgi izvērtēt un izmantot savā profesionālajā darbā dažādas metodikas un praktiskās pieejas sociālpsiholoģiskajai iedarbībai uzvedības problēmu risināšanā.

    Videolekciju kurss “Bērni ar speciālajām izglītības vajadzībām izglītības procesā: garīgās attīstības un garīgās veselības traucējumi” veidos izpratni par izglītības iestādes un skolotāja darbu, īstenojot iekļaujošu izglītības procesu mācību iestādē. Pedagogi gūs izpratni par dažādu klasisko, aktīvo un netradicionālo darba metožu pielietojumu skolotāja darba kvalitātes uzlabošanai. Kursu programmas klausītāji pilnveidos zināšanas par iekļaujoša mācību procesa īstenošanas pamatnoteikumiem, atbalsta sistēmas darbu izglītības iestādē; pilnveidos prasmes atlasīt un pielietot dažādas, atbilstošas darba metodes, veicinot iekļaujošu izglītības procesu.

    Kursu lekcijas pieejamas Daugavpils Universitātes e-studiju vidē MOODLE Mūžizglītības sadaļā. Pēc reģistrēšanās un kursu dalības samaksas veikšanas kursu klausītāji saņem nepieciešamo paroli kursu programmas apguvei. Pēc kursu programmas apguves kursu klausītāji saņem Daugavpils Universitātes apliecību (8 stundas) par profesionālo pilnveidi.

    Pieteikšanās kursiem šeit.

    Biežāk apmeklētās saites

    Raksti mums

    Nosūti savu jautājumu, ieteikumu, vai arī vienkārši sazinies ar mums un mēs centīsimies atbildēt cik ātri vien varam!

    Rakstīt ziņu

    Pasākumu kalendārs

    < September >
    26 27 28 29 30 31 1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 1 2 3 4 5 6

    DU BUKLETI

    Pieraksties jaunumiem e-pastā

    Nepalaid garām jaunākās ziņas no Daugavpils Universitātes!